Oğlakkaya İlkokulu

Vizyon: Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.

Misyon: Oğlakkaya İlkokulu Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerni, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. Oğlakkaya İlkokulu Her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkaran; onları, haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler olarak yetiştiren köklü, güvenli ve en başarılı eğitim kurumu olma özelliğini korumak için çalışır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0534 659 6895

WEB - https://oglakkayailkokulu.meb.k12.tr

Adres - OĞLAKKAYA KÖYÜ MEVKİİ 1 KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO 38 BULANIK / MUŞ

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Oğlakkaya / Bulanık / MUŞ

Adres - OĞLAKKAYA KÖYÜ MEVKİİ 1 KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO 38 BULANIK / MUŞ

Ulaşım Öğretmenlerimiz ilçe merkezinden okul servisi ile ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık 75 Km İlçe Merkezine Uzaklık 38 Km